Afhaalpunt Maarn

Woon je in (de buurt van) Maarn en wil je ook wekelijks van onze versgeoogste groenten genieten zonder naar onze boerderijwinkel te hoeven komen? Dan hebben we goed nieuws! Afhankelijk van het seizoen hebben we een (twee)wekelijks pop-up afhaalpunt in Maarn. Dit is hoe het werkt:

Groenten vers voor jou geoogst!

Verse groenten, dagvers voor jou geoogst, uit het seizoen, uit de volle grond! Wij telen jaarrond een breed assortiment groenten, zachtfruit, noten, kruiden en eetbare bloemen op een kleinschalige en duurzame manier. We werken met het seizoen, kiezen rassen voor ons klimaat en werken op een ecologische manier. Ons assortiment verandert (in het zomerseizoen) bijna wekelijks! We hebben naast een aantal standaard groenten ook veel bijzondere rassen, 'vergeten groenten' en lokale specialiteiten! 

De bestellingen vervoeren we zoveel mogelijk in koelboxen om de versheid te garanderen en brengen we met onze elektrische bezorgbus.

Bestelling plaatsen

Op onze website vind je ons gehele assortiment in een handige webshop. Kies je producten en plaats ze in je mandje. Ben je klaar met bestellen kies dan voor afrekenen. Selecteer tijdens het afronden van je bestelling de 'Maarn vrijdag' als ophaaldag en selecteer daarna 'ophalen' als optie (negeer de boerderijwinkel als afhaallocatie!). We vragen je de bestelling online vooraf te betalen.

Plaats je bestelling eenvoudig via onze webshop uiterlijk donderdag 17:00

Goed om te weten: voor deze levering betaal je géén bezorgkosten!

Ophalen bij Studio Hiernaast

We oogsten de bestelde producten vrijdagmorgen en de bestellingen brengen we vrijdagmiddag naar ons pop-up afhaalpunt in Maarn.

Je kan je bestelling vrijdagmiddag tussen 16:30-18:00 ophalen bij Barbara aan de van Speijklaan 2 in het houten huisje!

We verpakken je bestelling in onze stevige herbruikbare canvastassen en werken met een retourneersysteem (op goed vertrouwen). De lege tassen kan je weer inleveren bij Barbara!

Openingstijden seizoen 2024

We gaan weer van start! Dit zijn de eerstvolgende geplande ophaaldagen:

  • 7 juni
  • 21 juni
  • 5 juli

Laagseizoen: mei, juni, nov, dec (levering om de week)

Hoogseizoen: juli t/m october (wekelijkse levering)

Wil je op de hoogte blijven van het laatste oogstnieuws, updates en acties?

Dat kan door je emailadres en/of mobiele telefoonnummer aan ons door te geven (ovv afhaalpunt Maarn)

We hebben een maandelijkse algemene nieuwsbrief met nieuws vanaf de tuinderij, een wekelijkse groentetassen reminder, en een whatsapp groep voor de Maarnse bestelgroep. Ook sturen we een paar keer per jaar een speciale nieuwsbrief voor de Maarnse bestelgroep met informatie over de planning en openingsdata van het afhaalpunt.

Email ons