Boerderijwinkel informatie

Groenten dagelijks vers voor jou geoogst!

Verse groenten, dagvers voor jou geoogst, uit het seizoen, uit de volle grond! Wij telen jaarrond een breed assortiment groenten, zachtfruit, noten, kruiden en eetbare bloemen op een kleinschalige en duurzame manier. We werken met het seizoen, kiezen rassen voor ons klimaat en werken op een ecologische manier. Ons assortiment verandert (in het seizoen) bijna wekelijks! We hebben naast een aantal standaard groenten ook veel bijzondere rassen, 'vergeten groenten' en lokale specialiteiten! 

Hoe werkt bestellen?

Op onze website vind je ons gehele assortiment in een handige webshop. Kies je producten en plaats ze in je mandje. Ben je klaar met bestellen kies dan voor afrekenen. Hier kan je aangeven wanneer je de bestelling wilt komen ophalen of dat je ze thuisbezorgd wilt krijgen. Bestellen kan tot 08:00 's ochtends om het dezelfde dag nog op te halen. Betalen kan direct via de webshop, of je kan ervoorkiezen om bij ophalen/thuisbezorgen te betalen. Bij ons kan je zowel pinnen als contant betalen. Specifieke wensen of het doorgeven van de ophaaltijd kan je achterlaten in het opmerkingen venster in de bestelprocedure.

Hoe werkt ophalen?

Op de dag van ophalen staat jou bestelling vanaf 10:00 's ochtends klaar in de boerderijwinkel. In de winkel hangt een intercombel, mocht er niemand aanwezig zijn. Heb je online betaald en staat jouw tas klaar, dan kan je jouw bestelling gewoon mee naar huis nemen.

Hoe werkt thuisbezorging?

Wil je graag laten bezorgen? Voor € 3,50 met een minimum bestelbedrag van € 25,00 bezorgen we in overleg van dinsdag t/m vrijdag in de regio Amerongen, Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Doorn, Maarn, Maarsbergen, Leersum. We brengen je bestelling in een koelbox, zodat de producten zo vers mogelijk bij jou aankomen.

Ik heb een bestelling geplaatst, hoe gaat het nu verder?

Wij gaan direct voor je aan de slag. Houdbare producten zetten we meteen voor je apart. Op de dag van de levering oogsten we de bestelde producten vers van het land. We oogsten dagelijks tussen 08:00-10:00 's ochtends. Je bestelling staat vanaf 10:00 klaar in de boerderijwinkel om opgehaald te worden. 

Kom je liever langs zonder bestelling?

Dat kan in het seizoen op zaterdag in onze boerderijwinkel en doordeweeks bij onze selfservicebalie! 

Onze boerderijwinkel is van april tot november iedere zaterdag open van 10:00-16:00 met een breed assortiment versgeoogste groenten en huisgemaakte boerderijproducten die je zonder bestelling kan kopen.

Van juni tot november hebben we selfservicebalie met een klein assortiment groenten die je op werkdagen kan kopen dmv selfservice (betalen gepast contant of via QR code). Op de selfservicebalie verkopen we seizoensproducten zoals aardbeien, aardappels, courgettes, knoflook, stokbonen, bieten en pompoenen.