Boerderijwinkel informatie

Groenten vers voor jou geoogst!

Verse groenten, dagvers voor jou geoogst, uit het seizoen, uit de volle grond! Wij telen jaarrond een breed assortiment groenten, zachtfruit, noten, kruiden en eetbare bloemen op een kleinschalige en duurzame manier. We werken met het seizoen, kiezen rassen voor ons klimaat en werken op een ecologische manier. Ons assortiment verandert (in het zomerseizoen) bijna wekelijks! We hebben naast een aantal standaard groenten ook veel bijzondere rassen, 'vergeten groenten' en lokale specialiteiten! 

Hoe werkt bestellen?

Op onze website vind je ons gehele assortiment in een handige webshop. Kies je producten en plaats ze in je mandje. Selecteer tijdens het afronden van je bestelling de gewenste ophaaldag of bezorgdag. Betaal je bestelling gemakkelijk en veilig vooraf online. Specifieke wensen of het doorgeven van de ophaaltijd kan je achterlaten in het opmerkingen venster in de bestelprocedure.

Bestellingen geplaatst voor 20:00h kunnen de volgende dag al worden opgehaald/bezorgd worden!

Ophalen in onze boerderijwinkel

We oogsten de bestelde producten 's ochtends vroeg en zetten de bestellingen klaar in de koelkast in de winkel. Je kan je bestelling vanaf 10:00 ophalen in onze boerderijwinkel aan de Gooyerdijk 2 in Leersum. In de winkel hangt een intercombel, mocht er niemand aanwezig zijn. Heb je online betaald en staat jouw tas klaar, dan kan je jouw bestelling gewoon mee naar huis nemen.

Hoe werkt thuisbezorging?

Wil je je bestelling graag laten bezorgen? Voor € 3,50 met een minimum bestelbedrag van € 25,00 bezorgen we in overleg van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00-18:00 in de regio Amerongen, Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Doorn, Maarn, Maarsbergen, Leersum. We brengen je bestelling met onze elektrische bestelbus in een koelbox, zodat de producten zo vers mogelijk bij jou aankomen.

Zonder bestelling langskomen?

Dat kan in het zomerseizoen op zaterdag in onze boerderijwinkel en doordeweeks bij onze selfservicebalie! 

Onze boerderijwinkel is van april t/m oktober iedere zaterdag open van 10:00-16:00 met een breed assortiment versgeoogste groenten en huisgemaakte boerderijproducten en diverse producten uit de buurt (zoals oesterzwammen, vlees van buitengewone varkens en vis van Streekvis) die je zonder bestelling kan kopen.

Van juni tot november hebben we selfservicebalie met een klein assortiment groenten die je op werkdagen kan kopen dmv selfservice (betalen gepast contant of via QR code). Op de selfservicebalie verkopen we seizoensproducten zoals aardbeien, aardappels, courgettes, knoflook, stokbonen, bieten en pompoenen.

Bepaalde producten zoals verse kruiden en eetbare bloemen oogsten we alleen op bestelling, het is natuurlijk mogelijk om je bestelling op zaterdag op te halen tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel.